İSTANBUL / BEYKOZ - İshakağa Ortaokulu

İshakağa Ortaokulu

Merkez Mah.Fevzi Paşa Cad. No 72 Beykoz İSTANBUL
Vizyon
Biz Öğrencilerimizin Kendileri Ve Toplum İçin İyi Davranışlar Geliştirmelerine Yön Vermek Amacıyla; SEVGİ, HOŞGÖRÜ, KURALLAR ÜÇGENİNİ DENGEDE TUTMAK İÇİN VARIZ. Biz Kendimizi Sürekli Geliştirerek Bilgi, Beceri ve Deneyimlerimizi; Eğitim, Öğretim Yoluyla Gelecek Kuşaklara Aktarmak İçin Varız. Biz aldığımız Eğitime Uygun Olarak; Her Yaşta Gruba Mutluluk İçinde Eğitim Vermek İçin Varız. Biz Sektörün Aradığı Nitelikte, Teknolojiye Uyum Sağlayabilen; Üretken Ara Elemanlar Yetiştirmek İçin Varız. İNANIYORUZ Kİ; Bir Meslek, Kişilerin Hayat Garantisidir. İNANIYORUZ Kİ; Okulun Tüm Fertleri Kendilerine Ulaşabilecekleri Bir Hedef Koymuştur. İNANIYORUZ Kİ; Hayat Boyu Eğitim, Sürekli Gelişim ve Değişim Esastır. İNANIYORUZ Kİ; Herkesin Okul İşleyişinde Yapabileceği Bir Şeyler Vardır
Misyon
İshakağa Ortaokulu olarak; Okulumuz; Türk Milli Eğitiminin Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda temel eğitim vererek öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan önemli bir ilköğretim kurumudur. Okulumuzun misyonu; çağdaş eğitim vererek, kendine güvenen, laik düşünen bireyler olarak orta öğretim kurumlarına hazırlamak. Bizler, temel eğitim vererek ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında sağlam temeller atmak için varız. Temel eğitim verirken sürekli yeni bilgilere ulaşmaya çalışır, çevre ile iletişim kurarak toplumun kalkınmasına sürekli katkıda bulunuruz. Bu amaçla, "Gelecekte nasıl bir okul bekliyorsunuz? " sorusuna verilen yanıtları değerlendiren Okul Yönetim Kurulu, Misyonumuz çerçevesinde vizyonunu oluşturmuştur.
Öğretim Şekli :Tam öğretim
09:00 başlama 15:10 bitiş
doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza, İETT ile Ümraniye,Üsküdar,Mecidiyeköy ve Kadıköy den Beykoz araçları, Yeniköy´den motorla Kabataş ve Eminönü´nden şehir hatları ve deniz otobüsü ile ulaşılabilir. (kalkış saatleri için İETT siesine bakabilirsiniz.)
Beykoz Merkez Mahallesi.
Okulumuz ilçe merkezindedir.